Αγιασμός Νέας Κατηχητικής Χρονιάς

  1.  Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε  τα παιδιά που θα συμμετέχουν φέτος στις Κατηχητικές δραστηριότητες.   Τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, έξω από τον ναό της Αγίας Σοφίας,  λόγω των μέτρων της πανδημίας,  στη συνέχεια κεράστηκαν τα παιδιά και οι γονείς από την τούρτα  (σε ατομικές συσκευασίες) του κατηχητικού μας που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας. Λόγια ενισχύσεως και αγάπης μετέφερε στα παιδιά ο π. Δημήτριος, ενώ ο π. Ιάκωβος συμμετείχε μαζί με τον ιεροψάλτη μας κ. Βασίλη στην ακολουθία του Αγιασμού.

Επίσης ενημερωθήκαμε ότι τα μεγάλα παιδιά θα αρχίσουν τις συναντήσεις μέσω διαδικτύου στα πλαίσια της αποφυγής του συνωστισμού. Στο τέλος στης εκδήλωσης   ακολούθησαν οι εγγραφές των παιδιών από τους γονείς.

Σε όλα τα παιδιά θωρήθηκαν   τετράδια μπλοκ και μπογιές ζωγραφικής κομπιουτεράκια (προσφορές ευλαβών χριστιανών)και εικόνες της Αγίας Σοφίας.

Στον Αγιασμό ήταν παρόντες   ο επικεφαλής της Δημοτικής  Παράταξης κ. Χάρης Τομπούλογλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Παναγιώτης Ασημακόπυλος.